Marilena Crânganu

Ambasador Carte în dar

Obiectivul financiar: 2000 lei

Suma strânsă: 2020 lei

Născută în București, cu rădăcini adânci în țara lui Ștefan cel Mare, Marilena este de profesie inginer economist, cu studii postuniversitare la ASE. Dezvoltarea profesională în cadrul Orange Supply Chain se îmbină perfect cu stilul de viață sănătos. Este o persoană echilibrată, optimistă, pozitivă și plină de energie. Îi place să facă sport și combină eficient alergarea cu orele de aerobic, pilates, tabata și hiit din sala de sport.

Semimaratonul mi-a captivat atenția datorită îmbinării atât de frumoase și armonioase a sportului cu educația. Prin participarea mea doresc să susțin educația copiilor din Târgu Bujor și să alerg pentru Proiectul Carte în Dar.

Pentru mine cărțile au fost mereu sursa de inspirație și știu cât de important este să facilitam copiilor accesul la informație. Susțin acest eveniment cu dorința de a ajuta copiii să se inspire, să fie ghidați, să se dezvolte și să se bucure în fiecare zi de o lectură interesantă, provocatoare, așa cum își doresc, simt că au nevoie și vor să fie.