Violeta Cernat

Ambasador Carte în dar

Obiectivul financiar: 1000 lei

Suma strânsă: 707 lei

Născută și crescută în Târgu Bujor, Violeta este coregraf de dans în Belgia și se pregătește să devină educator prenatal și instructor de dans energetic. Pasiunea pentru educația copiilor a venit o dată cu nașterea fiicei sale și de atunci este într-o continuă formare și descoperire de sine, pe care o transmite pe blogul și pe canalul de youtube copiicrescuticublandete.ro.

Am răspuns cu mare bucurie invitației de a fi Ambasador în această campanie. Am ales cu inima, după cum îi este și numele: din drag și dor pentru comunitatea de acasă, din Târgu Bujor, oraș în care eu am luat ființă. Din dor pentru mirosul cărților din bibioteca orășenească unde ezităm de multe ori pe care să le aleg, pe care să le citesc mai întâi.

Din dorința de a putea oferi și altor copii bucuria de a răsfoi o carte nouă și de a se lasă purtați cu fiecare călătorie. Pentru a păstra nemuritoare unealtă datorită căreia putem renaște oricând și care este cartea. Pentru a-mi bucura sufletul știind că i-am dat ascultare. Pentru voi, cei care oferiți din energia, din timpul și din resursele voastre pentru a crea atât de frumos! Pentru că avem nevoie de o societate educată, doar așa vom putea să rămânem uniți ca neam și doar așa vom putea crește. Deoarece cartea este deschizătoare de drumuri. Ea ne ajută să avem mințile deschise și avem nevoie să dăm tuturor această șansă. Este responsabilitatea noastră. Cu recunoștință!