Felicia Crăciun

Ambasador Aleargă alaturi de Family Hope Autism!

Cand o sa intelegem ca avem nevoie unii de altii, abia atunci vom invata sa traim si sa ii pastram aproape pe cei carora le place sa faca minuni.

Obiectivul financiar: 1000 lei

Suma strânsă: 1100 lei

Ma numesc Felicia Crăciun, sunt de 3 ani director adjunct la Scoala Gimnaziala nr. 33, profesor de psihopedagogie speciala de 20 ani si una dintre pasiunile mele este dansul popular.

Nu poate fi ceva mai sublim decat multumirea sufleteasca, pe care o simti atunci cand vezi licarirea sperantei, in ochii celor mai sensibili copii, iar daca reusesti sa ii cunosti vei descoperi ce inseamna sa iubesti neconditionat.

Ador sa fiu in preajma copiilor, sa ma asez la nivelul copilariei, sa intru in lumea lor si sa ajut acolo unde este nevoie de mine, atat cat pot. A lucra alaturi de copii, este un amestec de trairi si o adevarata binecuvantare pentru mine.

Copiii cu autism sunt deosebiti, plini de emotie, frumusete si de o bunatate aparte, iar privirea lor transmite atat de mult, ceva ce nu se poate explica in cuvinte.

‘’Fericirea suntem noi insine. Inseamna sa deschizi ochii dimineata. Este o problema de echilibru : intre pleoapele deschise si pleoapele inchise, pentru ca exista mereu o cale de a iesi si a iubi ce este bun, frumos, inaltator!’’ (Nihil Sine Deo). Sa spunem DA, PRIETENIEI si NU, in a fi STRAINI !

Alergam impreuna pentru copii si pentru o lume mai buna pentru noi toti!