Fantasticii Down

Vino cu noi în competiții!

Fii fantastic!

Obiectivul financiar: 5000 lei

Suma strânsă: 10050 lei

Implementatorul: Asociația Fantasticii Down Galați

Anul acesta ne dorim ca sportivii fantastici sa poata reprezenta Galatiul intr-o noua "uniforma"! Luptam pentru echipament sportiv de care orice atlet are nevoie pentru a-si demonstra la maxim potentialul. Totodata, ne propunem sa aducem in orasul nostru cat mai multe competitii sportive, la care voi toti sa puteti fi spectatori! Pentru a indeplini toate aceste idei, Fantasticii au nevoie de diverse terapii si de sprijinul vostru, al tuturor!


Asociația Fantasticii Down Galați

CINE SUNTEM

Infiinţată în anul 2018, Asociaţia Fantasticii Down Galati are ca obiectiv principal integrarea şi promovarea în societate a unei imagini pozitive a persoanelor cu Sindrom Down, creşterea calitaţilor vieţii acestora precum şi educarea societăţii civile în sensul înţelegerii optime a persoanelor cu Sindrom Down.

Date de contact:

Facebook: https://www.facebook.com/asociatiafantasticiidown/

Email: fantasticiidown@yahoo.com

Telefon: 0745 266 037

Nevoia adresată

Echipa Fantasticii Down are nevoie de echipamentul sportiv potrivit și mai ales de terapii, pentru a-și întinde aripile. Ne-am propus sa realizam acest proiect pentru a veni in ajutorul dezvoltarii copiilor cu Sindrom Down. Îmbunătățirea stării de sănătate prin sport, activități sportive, participare la competiții, toate acestea duc la integrarea copiilor cu Sindrom Down alături de copii tipici, în societatea civilă.

Urmărim prin acest proiect: integrare, incluziune și normalitate și pentru dizabilitate. Propunem acest proiect deoarece și copii cu Sindrom Down au nevoie de normalitate.

Rezultatele așteptate
  • Proiectul va avea ca impact: integrarea și acceptarea copiilor cu dizabilități intelectuale (Sindrom Down) ca parte a comunității, prin participare activă alături de copii tipici la evenimente, programe și competiții sportive.
  • În urma acestui proiect, sportivii vor dobândi suficiente abilități în asa fel încât vor deveni exemple pentru alți sportivi cu dizabilități intelectuale.
  • Aceștia vor fi implicați în competiții naționale și de ce nu, internaționale. Astfel, vor deveni sportivi instruiți, vor deveni mai disciplinați, implicați, conștienți și poate cel mai important mai sanatoși!
  • Prin participarea și organizarea de competiții locale, naționale sau internaționale, echipa Fantasticii Down va aduce un plus de valoare și renume orașului Galați.
Beneficiarii

Proiectul este gândit pentru copiii cu Sindrom Down, din Asociația Fantasticii Down.

Numărul de beneficiari direcți: 9 copii.